Призовавам управляващите в оставащите дни до Нова година да гарантират

...
 Призовавам управляващите в оставащите дни до Нова година да гарантират
Коментари Харесай

Румен Радев: Управляващите изнасилиха Конституцията

  " Призовавам ръководещите в оставащите дни до Нова година да подсигуряват пълноценното приемане в Шенген. С доста дипломация, изпитание и съответни резултати по време на служебното държавно управление успяхме да реализираме съответен ангажимент за октомври ", съобщи Румен Радев, който заминава на двудневно посещаване в Република Косово по покана на президента Вьоса Османи-Садриу.

Той акцентира, че " политическото двуличие има висока цена и тази цена не се заплаща от политиците, а от жителите и от бизнеса ".

" Съвсем до неотдавна водачите на " Продължаваме промяната " и " Демократична България " се надпреварваха да тръбят, че Борисов и Пеевски са корупция, мафия и задкулисие и би трябвало да бъдат държани надалеч от властта ", добави Румен Радев

Държавният глава нападна ръководещите поради признатото, а след това оттеглено законодателно решение за такса върху съветския газ. И напомни, че е предизвестил за проблемите, които тя ще сътвори със съседите ни. Поправката бе оттеглена, откакто Унгария заплаши с несъгласие.

Служебното държавно управление реализира гаранции за участие в Шенген от октомври, която не бе оползотворена, подсети Румен Радев.

Явно апетитът им за власт не се побира в конституцията и тя трябваше да бъде пренаписана, сподели още Румен Радев.

 Очаквайте детайлности. 

 

 

 

 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР